PIERRE YVES BRUIDSKLEDIJ
AALST • Pierre-Yves, met zijn winkels te Aalst en Brussel, zoekt voor elke bruid, bruidegom of feestganger de perfecte outfit. Naast een meerwaarde aan traditionele en klassieke modellen, bieden we ook een waaier aan originele en zeer exclusieve jurken, pakken en accessoires.

"Heel belangrijk voor ons is dat we elke bruid iets kunnen bieden". Om aan elk idee en elke stijl tegemoet te komen, bezoeken we vaak beurzen in grote modesteden, zoals Londen, Milaan, Barcelona, Madrid en Parijs.

We geloven niet enkel in traditionele en gevestigde merken en ontwerpen, maar willen ook iets verder gaan.
We zoeken en exploreren ook meer aparte en originele modellen van ontwerpers. Als we een modeshow zien, verplaatsen we ons in het hoofd van de bruid en stellen we ons voortdurend de vraag: 'Wil ik zo trouwen?'.

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende bruidskleedjes, maar voor elke bruid is er maar ééntje: de perfecte.
Of ze nu vrouwelijk, romantisch of met een zweem avant-garde of met de nieuwe bohemian chique uitstraling voor de dag wil komen, ze moet zich goed voelen in haar jurk. De bruid moet in de jurk iets uitstralen en uiteraard een perfecte pasvorm hebben. Aan het kleedje moet kunnen gewerkt worden en we gaan er prat op dat ons atelier het perfect aflevert op maat van de bruid.

Naast internationale en de zeer populaire Belgische topmerken bieden we ook exclusief maatwerk aan. We hebben een eigen uitgewerkte collectie die naar smaak kan aangepast of gecombineerd worden.
mail ons
0032.053 78 34 45
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Open 9.30-12.30 en 13.00-18.00
Gentsesteenweg 440
9300 Aalst
breng me hierheen